Kungliga familjen – Ett familjeföretag

Nu har jag sett ännu ett svenskt rojalistiskt bröllop. Denna gången mellan Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia. Jag tycker forfarande att Sverige som monarki fungerar idag 2015. Uppdraget som dom utför är tufft och väldigt bra för Sverige som nationalstat. Om nationalstaten i framtiden helt spelar ut sin roll kommer dom flesta kungshus också ha gjort det. Tills dess finns det ingen anledning att ta bort arvsrätten att födas in i ett familjeföretag.

Prinsessan Sofia och Prins Carl Philip

Prinsessan Sofia och Prins Carl Philip

Starta din egen kungafamilj

Man kan se den svenska kungliga familjen som ett familjeföretag som har som uppdrag av staten att marknadsföra Sverige som turistland. Dom drar in miljarder till Sverige och är en mycket bra investering.

Är detta rättvist att man bara kan födas in i detta familjeföretag? För det första går det också att gifta in sig i denna familjen, precis som vilken annan ansedd familj i Sverige.

Om du själv skulle vilja starta upp ett familjeföretag och vinna anseende världen över, i ett par generationer. Då kanske det skulle vara möjligt att konkurrera ut kungafamiljen som Sveriges mest folkkära familj och ta över uppdraget. Eller en blodig kupp kanske faller dig mer i smaken?

Alla är fortfarande välkomna att spela tronspelet [Game Of Thrones] om man vill 🙂

En kungafamilj som startup…

/Lord Sillion
I’m Captain Future

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s